0 0,00 kr Exkl. moms item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Datorskåp

Förvara datorer praktiskt i våra högkvalitativa datorskåp. Olyckor händer så lätt men då kan ett datorskåp vara räddningen. Lagergiganten har datorskåp för plattskärmar som inte tar upp mer än 300 mm på djupet. Med tangentbordshylla och terminalfönster är det en praktisk konstruktion som dessutom är mycket tålig. Våra datorskåp passar skärmar upp till 19 tum och har bra skydd mot otillåten användning eftersom samtliga dörrar är utrustade med lås.Datorskåpen som vi erbjuder har en lucka på framsidan, under tangentbordshyllan, som ger åtkomst till rymligt förvaringsutrymme. För att utföra service på datorn används enklast sidoluckan.Med rätt lagerinredning eller verkstadsinredning blir det enklare att hålla ordning, något som i längden gagnar både företagsledning och arbetare. Vi har lättanvända produkter och tillbehör med hög driftsäkerhet - allt för att maximera effektivitet och produktivitet inom företaget. Utöver datorskåp erbjuder Lagergiganten bland annat verkstadsskåp, olika typer av kärror och vagnar, liksom lyftanordningar. Vi har allt ni behöver för att skapa ett organiserat lager där säkerheten alltid kommer först.

Product was successfully added to your shopping cart.

Datorskåp

Fallande ordning

   

2 artiklar

 1. Datorskåp, omonterat

  Datorskåp med självventilation. Levereras omonterat i platt paket för bästa möjliga transport, ur ekonomiskt och miljöperspektiv. Skåpet skyddar mot damm och smuts. Ger bra skydd mot otillåtna användare och mekanisk åverkan. Passar skärmar upp till 19 tum. Pulverlackerad för bästa finish och tålighet.

  3 925,00 kr
 2. Terminalskåp, flat-screen

  Datorskåp för plattskärmar. Tar upp lite plats då djupet endast är
  300 mm. Hårddisken ställs in på tvären genom luckan på framsidan. Servicelucka finns på sidan. Skåpet är utrustat med tangentbordshylla och terminalfönster för skärm upp till 19 tum. Samtliga dörrar är utrustade med lås. Tangentbordshyllan har utragbar musplatta. Underskåpet innehåller 1 styck hyllplan. Pulverlackerad för bästa finish och tålighet. Rekommenderar att fästa / förankra datorskåpet i väggen.

  4 575,00 kr
Fallande ordning

   

2 artiklar